در ارتباط با چراغ ها مطالب مختلفی نوشته می شود اما، ما قصد داریم در این مطلب به بررسی نوع دیگری از چراغ ها به نام چراغ دیواری/سقفی بپردازیم.
چراغ ها سبب روشنایی محیط می شوند. پس از پیدایش نیروی برق برای این که بتوان این نیرو را به صورت عملی استفاده کرد و سبب روشنایی محیط شد چراغ ها و لامپ ها اختراع شدند. البته در آن زمان ها چراغ ها تنوع چندانی نداشتند و اصلا مدل چراغ دیواری/سقفی هنوز به وجود نیامده بود. در آن زمان ها چراغ ها بسیار ساده بودند و تنها عملی که انجام می دادند روشنایی محیط بود و این موضع مطرح نبود که حتما باید برای سقف از چراغ سقفی یا برای دیوار از چراغ دیواری یا مدل دو کاربرده ی آن یعنی چراغ دیواری/سقفی استفاده گردد.
چراغ دیواری/سقفی چیزی بیش از روشنایی
به مرور زمان مردم خواسته های مختلفی از یک چراغ پیدا کردند که چیزی بیش از روشنایی بود. مثلا مردم تمایل پیدا کردند از چراغ هایی برای سقف استفاده کنند که متناسب با سقف باشد و علاوه بر روشنایی فاکتور زیبایی نیز برای آن ها مهم شد. صنایعی که در زمینه تجهیزات برق فعال بودند نیز با توجه به تغییر نیاز ها و خواسته های مردم تلاش کردند، مدل هایی را تولید کنند که بتوانند پاسخگوی نیاز بازار مصرف باشند. به همین دلایل به مرور چراغ های سقفی و دیواری و همچنین چراغ دیواری/سقفی وارد صنعت برق شدند.
چراغ دیواری/سقفی همان طور که از نام آن مشخص است دو منظوره است. یعنی هم می توان آن را در سقف استفاده کرد و هم می توان این نوع چراغ ها را بر روی دیوار نصب کرد. این خصوصیت منحصر به فرد چراغ دیواری/سقفی سبب شد مردم بیش از بیش علاقه داشته باشند از این نوع چراغ های دو منظوره خریداری نمایند.
چراغ دیواری/سقفی و تنوع رنگ بندی
تنوع و رنگ بندی چراغ های دیواری/سقفی نیز بسیار خوب است. در گذشته بیشتر چراغ ها فقط به رنگ سفید در بازار موجود بودند اما، چراغ سقفی/دیواری شرکت خیام الکتریک در رنگ های سفید، کرم و رنگ چوب موجود است که بسته به این که محیط مورد استفاده آن چه نوع رنگ آمیزی دارد می توان از این نوع چراغ ها متناسب با رنگ محیط استفاده کرد تا زیبایی دو چندانی را از طریق چراغ های دیواری/سقفی فراهم نمود.