[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
جعبه فیوز در هر ساختمانی می تواند یکی از مهم ترین بخش های یک ساختمان باشد. در ساختمان های جدید، هر واحد ساختمانی در داخل خود یک جعبه فیوز مجزا دارد. در ساختمان قدیمی تر این حالت کمتر دیده می شود. در ساختمان های قدیمی سیم کشی ها بر اساس جعبه تقسیم صورت می گرفت اما، چون استفاده از جعبه فیوز اصولی تر و راحت تر بود کم کم استفاده از این جعبه ها جای جعبه تقسیم را گرفت. به عنوان نمونه: احتمال بروز مشکل در برق کشی هر ساختمانی وجود دارد. اما با وجود نصب چنین جعبه ایی به راحتی می توان مشکلات برق را مدیریت کرد. اگر در یکی از سرخط های برق مشکل ایجاد شود تنها آن مسیر از مدار خارج می شود و نیازی نیست برق در سایر مسیر ها قطع گردد.
اهمیت جعبه فیوز
اهمیت جعبه فیوز در این است که؛ تمامی خطوط برق به آن متصل می شود. در این جعبه سیم اصلی برق ساختمان وارد جعبه می شود و تمام خطوط برق ساختمان را تغذیه می نماید. بنابر این می توان گفت بدون وجود جعبه فیوز برق کشی ساختمان ناقص است. این جعبه برق خود را از یک کابل از کنتور اصلی ساختمان می گیرد. این کابل، یک کابل سه رشته ایی است. سیم های فاز طبق استاندارد وارد جعبه می شود و به فیوز مربوطه متصل می گردند. همچنین سیم های نول نیز به ترمینال نول های جعبه متصل می شوند. ترمینال نول ها به شمش نول نیز معروف هستند که از جنس مس است.
اندازه و شکل های متفاوت
جعبه فیوز شکل های گوناگونی دارد. این جعبه ها در اندازه های مختلفی در بازار وجود دارند که بسته به نوع استفاده؛ مشتریان خاص خود را دارند. اندازه این جعبه ها تحت تاثیر تعداد خطوط است.
شرکت خیام الکتریک شرکتی پیشرو در صنعت برق است که محصولات متنوعی را تولید می کند. یکی از این محصولات جعبه فیوز است. این محصول شرکت خیام الکتریک کیفیت خوبی دارد و در ساخت آن تمام استاندارد های جهانی رعایت شده است. شما می توانید با مراجعه به سایت خیام الکتریک یا مراجعه حضوری به نمایندگی های این شرکت محصول را خریداری نمایید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]